• Uşi de interioare

    O gamă largă a uşilor laminate şi furniruite de o înaltă calitate,formă neobişnuită, atrag atenţia cel mai exigenţi cumpărători.

  • Uşi de exterior

    Uşile moderne de întrare ne asigură o protecţie bună şi o încredere în viitor, datorită materialelor calitative şi rezistenţe din care sînt confecţionate şi a sistemelor anti-furt sofistocate.

  • Furnitura

    Furnitura reprezintă nu doar o parte componentă a oricărei uşi, dar este un elemente de decor şi de stil. Astfel, aveţi posibilitate de a crea şi perfecţionă aspectul exterior al uşei dumnevoastră.

Compania GEMSRL în mun.Chişinău se afirmă ca un concept nou a vînzărilor angro şi cu amanuntul a uşilor de interior şi exterior. Prestiud un şir larg de servicii care începînd cu specialişti de calificare înaltă care vă vor ajuta să decizia corectă şi finisînd cu lucrările de instalare de complicitate pentru orice interior.

Cele cinci saloane ale companiei vă vor ajuta să faceţi alegerea perfectă a uşilor pe care vilele doriţi indeferent de raionul în care locuiţi.

Direcţii principale

Uşi de interior în Chişinău larg asortiment de uşi laminate şi furniruite care îmbină un stil irezistibil, abordind un decor neobişnuit dumnevoastră, forma neobilitată şi atrăgătoare care satisface cerinţele futuror cumpărătorilor.

Uşi de metal în Chişinău: este faţa fiecăriei locuinţe, avînd funcşia de apărate şi siguranţă a familiei. Uşile sînt dotate cu panou bronat de la compania CISA care este lider în sfera asigurării casei dumnevoastră.